Wiesz- byłam w tej firmie w poszukiwaniu kolumny dla anioła... Cena 80-100zł. Na razie nie wybrałam- szukam dalej. Kolor był do uzgodnienia... Wolała bym coś cieńszego i niższego...
Te postumenty sa bardzo ciężkie- i jak dla mnie- za duże. Ja chciałam taki odpowiedni dla tego anioła co to mam takiego jak AniaDS... No nic- jeszcze nie szukałam dalej- sezon sie dopiero zacznie. W tej firmie też maja być jakieś mniejsze. Pójdę jeszcze raz w kwietniu-maju...Mogłam zamówić mniejszy- ale nie widziałam jakie bywają tam mniejsze modele- a w ciemno nie kupuję. Poczekam...Jak nie będę szukać to samo wejdzie w ręce- już nieraz się tak zdarzyło.
Takie hortensje kupiłam wtedy po 1 zł. Różowa i biała maja kwiaty- na niebieskiej- takie same kwiaty tylko niebieskie-podobno nie zmienia koloru- musiałam obciąć- ale odrosną. ...Fuksło mi się...
hortensja różowa.jpg (72.41 KiB) Obejrzany 9188 razy
hortensja biała.jpg (52.73 KiB) Obejrzany 9188 razy
Dzisiaj znowu zawędrowałam do Auchana... Kupiłam CORAL DAWN i jakąś białą rabatówkę- będzie na wypełnienie koloru na nowej rabacie.
Może byc Schnewitcheen- ale tez każda inna biała rabatówka... Ja kupiłam tak już kiedyś i Kent i Swany i kristall... W opakowaniu z napisem biała rabatowa... Mnie chodziło o jakąkolwiek białą róże- bo przecież nie wykopie juz której z tych co mam by dać na nową rabatę.