Jestem znowu

, z tematem ogrodowym trochę myślałam, ale co ja będę pokazywać, mały ogródeczek, trochę miejsca od frontu wykorzystany na maxa, trochę z boku-leszczyna, dwie jabłonki, a pomiędzy krzewy owocowe, żeby można było coś przez cały sezon chapnąć, no i trochę działki z tyłu, a cały teren ogrodzony tujami, sąsiedzi chcą być "niewidzialni". Z tyłu mam tylko dwie większe rabaty, wzdłuż granicy z sąsiadką( dobrze, że nie posadziła tuj) i druga po przeciwnej stronie-duży trókąt między tujami-ot cały mój raj. Przy tarasie winogron, naprzeciwko przy tujach sąsiadów sięgających nieba krzaczasta magnolia i trawka-widzisz Juleczko nie ma tego dużo i do tego jeszcze zgłupiałam

i pod wpływem impulsu w rozarii zamówiłam oprócz Red Leonardo Eden Rose(za 10,50zł) i jej dotyczy moje pytanko. Po stronie, gdzie rośnie magnolia jest sporo miejsca, wywaliłam borówkę kaukaską i tam chcę ją posadzić, ale słońce jest po południu, da radę
Troszkę w nocy popadało, ale to jest nic, nie mogę sobie wyobrazić, że masz tak strasznie twardą ziemię jak skala, już sobie wyobrażam jak się natyrałaś przy kopaniu dołów, teraz odpocznij i zbieraj siły na drugą połowę października